Post by crosrolibellrat on Mar 4, 2022 19:15:15 GMT -2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ נקודות פריצה ▞▞▞
▞▞▞ Supermarket Mania Journey 2022 version ▞▞▞
Supermarket Mania Journey Strategi gcsa
משחק ממש מעולה
Bike Stunt 3d Motorcycle Games Simulation anf
אני מוצא את זה ממכר זה משחק טוב. אני מקווה שבפעם הבאה להשיג אבני חן יהיה הרבה יותר קל.
משחק טוב בסך הכל. זה לא מאוד קל להשיג יהלומים יהיה טוב יותר אם הם מתוגמלים בכל פעם שאתה מסיים רמת חנות.
רק שגדלתי קשה כדי שאני זוכר איך לשחק את זה זה היה מבלבל במיוחד כשניסית לעשות אני פשוט הפסקתי לשחק אבל זה כיף קצת קשה זה בסדר
טוב ורע. אני אוהב את הקונספט. אבל הפקדים כבויים מעט. והלוואי שהגרפיקה הייתה קצת יותר ברורה. אבל בסך הכל, אני אוהב את זה.
טוב
אני אוהב את המשחק אבל אני לא חושב שכדאי לך להפסיד את מה שיש לך כשאתה מתקדם דרך השערים במיוחד כאשר אתה לא מקבל מספיק כסף בכל רמה
משחק טוב אבל למרבה הצער אתה צריך יהלומים לכל דבר, 50 יהלומים כדי לעלות את העגלה שלך בכל קטע ידוע שאתה מתחיל ומשחקי הצד 50 יהלומים כדי לעלות את העגלה שלך, אתה לא מרוויח כמעט מספיק יהלומים כדי להתקדם, מאכזב כי נהניתי זה
המשחק הזה יכול להיות מהנה, אבל הוא נהיה די מיותר. דוגמה, ברגע שאתה פותח את השער השלישי נראה ששום דבר לא השתנה, רק המראה קצת.
הייתי מדרג את זה ב-3 כוכבים כי זה בידר אותי עד נקודה מסוימת. המשחק טוב עד רמות מוגבלות מכיוון שיש לו כל כך הרבה רמות אבל ברגע שאנחנו עוברים לרמות גבוהות יותר המשחק מתחיל להיות קשה ובשלב מסוים אין לך מטבעות לקנות או לשדרג שום פריט כי זה מאוד קשה להמשיך עוד יותר ואתה צריך לשחק ברמות הקודמות כדי לשדרג פריטים כדי להשלים את הרמה. אבל אם אתה אדם שמשחק לפרק זמן קצר יותר אז המשחק מהנה. תודה לך.❤
ממש קשה לשחק כשאתה צריך יהלומים לכל דבר וכל כך קשה להרוויח אותם. או שהם משנים כמה יהלומים אתה צריך. שיחקתי במשחק הזה וכמעט הספיקתי לקופאית כי המחיר היה 75 יהלומים ואז כששיחקתי מאוחר יותר באותו היום זה העלה את המחיר ל-100 יהלומים או מתישהו אני אחזור למשחק ואני אחסר יהלומים. אחד המשחקים הגרועים ששיחקתי ואסיר אותו! ממליץ אפילו לא להוריד אותו אלא אם כן אתה רוצה לקנות יהלומים
אני אוהב את המשחק הזה אבל לפעמים צריך לתקן במיוחד בשדרוג הציוד.
מבאס שהמשחק השתנה למשחק אחר לגמרי
התלות בקריסטלים והיעדר דרכים 'חינם' להשיג אותם משפיעה על היכולת לשחק. ככל שאתה מתקדם יותר, אתה צריך יותר גבישים כדי לשדרג הכל שכן כל עולם חדש דורש ממך לשדרג את הציוד שלך מחדש וכל שדרוג דורש יותר קריסטלים מהקודם. מכונת המזל מזויפת יותר ממכשירים אמיתיים. הוצאתי מעל 200,000 מטבעות והצלחתי לזכות בסך הכל ב-50 גבישים מזה. אתה אמור להיות מסוגל להחליף מטבעות בקריסטלים.
השדרוג פשוט יקר מדי כי עבור מכונה כלשהי עלתה 40 יהלומים. זה מטורף אתה יודע?
הלבבות מתחדשים לאט מאוד ויש צורך ברשת כדי להחיות לבבות ולהשיג רמות חדשות למרות שזה הוצג כמשחק לא מקוון 😕😕😕
ברגע שאני עובר את השלב הראשון האבטחה נעלמה וזה אומר שאני חייב לקנות אותו... למה שוב להשתמש במטבע משחק שאני צריך לקנות... למצוא את הדרכים השונות לשדרג אותו... וגם קנייה ברמה שנייה נדרשת מאוד מטבעות גבוהים... במקום זאת הכנס שדרוגים שונים כמו שדרוג שלו ימנע מהבחור המוזר לשבור את המכונה או שהוא יזהה את הגנב כמו חכם כל כך הרבה פתרונות יש כדי לעשות את זה מעניין... אבל זה מאכזב...
המשחק הזה יפה לשחק. אבל ככל שאתה ממשיך ליהנות מזה, זה הופך להיות קשה בשלבי הגדרה, כאשר אתה מנסה להשיג כמה יהלומים.וגם בזמן שאתה משחק, מוצר חדש מגיע, ציוד חדש והרבה שלבים לשחק עם אנשים חדשים. בבקשה, אתם יכולים לעשות את זה קל עם כמה מספרים לנו לשחק. כי יש הרבה במות לשחק. הגנב שהוא בא לפגוע במכונה נעלם וחוזר. עזרה בבקשה. איך אני מונע מזה לחזור למכולת?.
זה משחק מהנה, הלוואי והייתה דרך להשיג יותר יהלומים. אתה צריך לשחק בכל רמה 4 פעמים כדי לסיים אותה ואתה מקבל רק 6 יהלומים בסך הכל לכל רמה. רוב השדרוגים הדרושים הם 40 יהלומים, מה שאומר שכדי לשדרג את העגלה שלך או את המגב והדלי, עליך לשחק 7 רמות מלאות 4 פעמים. אני יודע שהמשחקים האלה רוצים שתבזבז את הכסף שלך אבל צריך שיהיה להם גלגל שתסובב כדי להשיג יהלומים על ידי צפייה בסרטון או משהו.
משעשע אבל..אתה צריך לחזור על כל רמה כדי שתוכל להשיג אבני חן, אם יש להם לפחות אפשרות אחרת להשיג אבני חן כמו צפייה בפרסומות, אבל בסך הכל, עדיין הרג שעמום 👍🏻
תמיד הורד את המשחק הזה בכל מכשיר! יש בהחלט לבזבז כסף כדי להשיג יהלומים לשדרוגים. חוץ מזה אתה תצבור אותם לגמרי לאט מדי.
Supermarket Mania Journey Стратегије hdax
Supermarket Mania 여정 전략 fpc
Supermarket Mania Journey உத்தி jjc
אני דווקא אהבתי את המשחק הזה אבל צריך לעדכן את הגרפיקה.. ואת המילים צריך להדפיס בגופן גדול יותר.. ולא 1 אביטר אפרו-אמריקאי.. מאוכזב.. ולמען האמת.. אני נעלבת.. אני רק נתן לזה כוכב כי זו הייתה הדרך היחידה שבה יכולתי לשלוח תגובה...0 כוכבים
משחק טוב אבל גרפיקה לא טובה. בקשה אחת בבקשה תן יותר יהלומים כשמשחק אחד מסתיים. פחות כמות השדרוג.
ממשיך לקרוס. אני ממשיך להפסיד תהליך שעשיתי לפני ההתרסקות ואני צריך לעשות מחדש את הרמות. בדיוק הורדתי לפני כחצי שעה והיו לי לפחות 5 קריסות.
השתמשתי בהרבה אבני חן כדי לשדרג את הדברים שלי אבל אני צריך לקנות את אותם דברים שוב אחרי שאני מגיע לרמות מסוימות... דברים לאחר ששודרגו צריכים להישאר משודרגים..זה לא הוגן
קשה מדי ויותר מדי יהלומים לשדרוג. אתה גם לא מרוויח את הכסף אם אתה מפסיד במשחק.
אני לא יכול לעבור את רמה 17 בגלקסי נוט 9 שלי. אין לי בעיות באייפד וזו הסיבה לכוכב 1. אני אוהב את המשחק הזה אם יכולתי לשחק בו בכל מכשיר שאני רוצה.
פעם אהבתי את המשחק הזה. עם זאת, נראה שאחרי שהגעת לרמה 30 לא תוכל עוד להשיג אבני חן מהקזינו. שיחקתי כל יום במשך 30 יום ולא אבן חן אחת. השתמשתי ב-$10,000-20,000 בכל פעם, התקבלו המון מטבעות אבל ללא אבני חן. אני חושש שאני חייב להסיר את ההתקנה. לא כיף יותר אם אתה לא יכול להתקדם.
משחק כיפי מומלץ
כיפי. ממש
המשחק הזה כל כך טוב. אני אוהב לשחק ברמות השונות. הדבר היחיד בסופרמרקט הוא שכל האוכל עושה אותי רעב.
אני מאוד נהנה מהמשחק, אני אוהב את הקונספט ומאוד ממכר למרות שהלוואי שנוכל להשיג יהלומים קצת יותר קל. אם אתה יכול בבקשה להקל על השגת יהלומים או הפחתת העלות של דברים מסוימים שדורשים יהלומים יהפכו את המשחק הזה למושלם. צריך יהלומים יותר קל. הפחיתו את עלות השדרוגים יותר מדי
👍👍👍
אוהב את המשחק הזה אפילו יש אותו על המחשב הנייד שלי אבל זה בלתי אפשרי באמת ליהנות יותר. 36000 לשוטר בשלב השני שאתה לא יכול לעבור כי הגנבים והילדה הקטנה גורמים לך להפסיד בסיבוב. עכשיו יש לך שכר יהלום וזה בלתי אפשרי לקבל מספיק בלי לשחק את אותו סיבוב שוב ושוב. הסרת התקנה וחזרה לסופרמרקט טייקון