Post by crosrolibellrat on Mar 4, 2022 19:21:24 GMT -2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Dice: Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Dice: Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj daudz naudas ▞▞▞
▞▞▞ Random Dice: Wars 2022 version ▞▞▞
Šķiet, ka nevar spēlēt spēli, tā vienmēr tiek uzturēta
Spēle ir lieliska.Tomēr dažreiz ir liela nobīde. Šķiet, ka tas ir iestrēdzis Honkongā, es dzīvoju Kanādā
Šajā spēlē ir dažas dīvainas kļūdas, taču arī grūti iegūt kauliņus.
Visa spēle ir tikai kauliņu saplūšana. Nav nekādas stratēģijas. P.S izstrādātājiem: neatbildiet uz manu atsauksmi, izmantojot automātisko bs, ko atbildat visiem, kam ir problēmas ar jūsu spēli.
Tā ir jautra spēle. Gribētos iespēju tikt vaļā no dažiem kauliņiem laukumā.
ES mīlu šo spēli! Man likās, ka izlases kauliņi ir labi, bet sasodīts, man tas patīk
Jauka spēle, taču tai ir nopietnas stabilitātes problēmas. Šobrīd gandrīz nespēlējams. Tiks atjaunināts, kad tas tiks labots.
Pārāk daudz robotu. Ļaujiet spēlētājiem sacensties savā starpā. Nav jautri uzvarēt 3 raundus pēc kārtas vienam robotam un pēc tam tikt piespiestam citam robotam ar milzīgu jaudas pārsvaru. Bota uzvedība to pat neslēpj. Ja vēlaties izveidot spēli pret spēlētāju, ļaujiet spēlētājiem sacensties. Atbrīvojieties no robotprogrammatūras. Notiek atinstalēšana, mēģinās vēlreiz pēc 30 dienām.
Lūdzu, izveidojiet kooperāciju
Random Dice: Wars სტრატეგია xpbg
man patīk tēma un tā foršā, bet es domāju, ka tā ir nedaudz vienkārša :/ un vai jūs teiktu, kāpēc 111%😂 arī tas ir tik jautri
Patiesībā super jautri. Ja jums patīk RNG un makro eko...izmēģiniet to
Man rodas jautājums, kas notiek ar jauno atjauninājumu, tas turpina teikt, ka jāinstalē jaunā spēles versija, taču pēc atinstalēšanas un atkārtotas instalēšanas man rodas tāda pati problēma. Man tiešām ļoti patīk šī spēle, man ir nepieciešama tikai funkcionāla versija.
Pienācīga izklaide, kā jau sagaidāms no izlases kauliņu komandas, pārsvarā lieliski līdzsvarota. Mana vienīgā nepatika ir pēkšņās nāves režīms, pieņemsim, ka jums ir pilnīga veselība un ienaidnieks ir 2 sitienu attālumā no zaudējuma, notiek pēkšņa nāve, viņi nogalina visu jūsu kauliņu komandu tīrās veiksmes dēļ, jūs zaudējat uzreiz. Negodīgi, ka tu ieguldi visu darbu, un tev ir garantēts uzvaras un tā izraušana no tevis. Zemākās veselības komandai vajadzētu zaudēt taimera beigās.
Lieliska spēle, bet serveris ir tik nestabils, ka nevar spēlēt pareizi. Un tāpēc zaudēja tik daudz spēļu. Lūdzu, novērsiet servera savienojuma problēmas
Nav slikti, bet pārāk viegli.Esmu zaudējis tikai vienu maču pāris vai dažu nedēļu laikā, kas man ir bijis, un tas mani drīzāk ir pārliecinājis, ka vairāku spēlētāju spēle ir viltota un AI tam ir sūdīgs. Ja jums patīk uzvarēt katru reizi ar nelielu piepūli, šis var būt jums.
Atlīdzības ir jāpalielina līdz 15 5
Ļoti jautri un aizraujoši. Dotu 5 zvaigznes, bet trūkst pamatojuma, lai palielinātu atbalsta kauliņu līmeni. Piemēram, augošajam kauliņam nekas nemainās, kad tam iztērējat monētas vai palieliniet to lvl mačā, un ir arī daži citi. Padariet to vērts lvling up atbalstu die. Piemēram, spēles izaugsmes izlīdzināšanai vai monētu tērēšanai vajadzētu saīsināt augšanas laiku utt. Veiciet līdzīgas izmaiņas un piešķiriet 5 zvaigznes!
Ļoti forša spēle un ļoti skaista, bet es nevaru atjaunināt savus datus. Vai varat man palīdzēt šajā jautājumā? Tas vienmēr saka, ka kļūda, lejupielādējot datus, lūdzu ;-;
Lieliska ideja un ir jautri spēlēt. Tikai dažas QOL lietas, kas padarītu to patīkamāku: - lūdzu, paātrini balvu saņemšanu! Visa animācija ir lēna un nevajadzīga, un man negribas pat tās savākt
Tā ir lieliska spēle, taču nesen atjauninājums neļauj man pat pieteikties spēlē, tas saka kaut ko par drošību, pēc tam aizveras un es vairs nevaru to spēlēt
Random Dice: Wars কৌশল xmy
Ir tādas spēles, kas ir šāda veida spēle un WAAAYYYYY BETTER. Šī spēle ir nekonsekventa, un jūs varat pilnībā dominēt pār pretinieku, un tad parādās viņu bāzes aizsardzība, un viņi vienkārši apgriežas un iznīcina mani dažu sekunžu laikā... 111% ir atkritumu uzņēmums... viņu otra izlases kauliņu spēle bija tikpat miskaste. kā šis. Viņi izvēlas, kurš uzvar pirms spēles sākuma, un tad jūs vienkārši skatāties, kā tā norisinās. 0 prasme šai spēlei.
Jautra spēle, jauns atjauninājums netiks lejupielādēts.
Random Dice nekad nepievils!Esmu liels oriģināla cienītājs un ar prieku varu teikt, ka šis ir vairāk nekā nopelns. Tam ir atsvaidzinoša un jautra kaujas sistēma, vienlaikus saglabājot to pašu kauliņu sapludināšanas darbību no pirmās spēles. Ja esat Random Dice TD cienītājs, iespējams, ka jums tas patiks! Un, ja jūs to nedarīsit, visticamāk, tas arī jums patiks.
Random Dice: Wars Strateške igre ypej
Pilnīgi nespēlējams, ja vien netērējat naudu un daudz no tās. Cietā caurlaide un atinstalēšana
Jā, es teiktu, ka šī spēle ir stratēģijas spēle, taču joprojām ir dažas problēmas, piemēram, es nevaru iekļūt spēlē spēles datu wifi dēļ.
Šī spēle ir laba, taču tā ir solis zemāk nekā Random Dice. Viskaitinošākais ir lēmums to izdarīt tā, lai apvienošanai būtu iespēja mainīt kauliņu veidu neatkarīgi no tā, kādu kauliņu izmantojat. Tas liek iekraušanas uzgaļiem izskatīties nedaudz nepieskaramiem, kad tie norāda, kuras vienības ievietot priekšējā vai aizmugurējā līnijā. Lielākā daļa sabiedroto un pretinieku ir arī robotprogrammatūras, kas padara to vēl mazāk apmierinošu. Nejauši kauliņu veidi, ar kuriem es varu rīkoties, nejauši sapludināti? nē, tas ir bezjēdzīgi.
Man patika oriģināls, tāpēc domāju, ka pamēģināšu šo atskaņot... pēc tam, kad biju spiests atkārtot apmācību 3. reizi. Atinstalēšana bija vienīgā iespēja
Man patīk spēle, bet es neesmu liels par PvP spēlēm.
Divas reizes jeongyeon piemin šo spēli savā bbl. Es mēģināju un man tas patīk. Tā ir līdzīga sadursmei ar karalisko spēli, taču tā ir minimāla sadursmes cēlonis
Random Dice: Wars Strategické yiqx
Veikals un caurlaide ir ļoti dārgi, tāpēc jūs neko nepirksiet. Izņemot to, ka šis ir ļoti unikāls TD spēles skatījums, esmu oficiāli atkarīgs. Labprāt būtu, ja mums būtu cilšu sistēma arī lietu sociālajai pusei.
Sasmalcināšanas un laupīšanas attiecība ir briesmīga. Salīdzinot ar Random Dice torņiem, šī spēle ir lēna un nav atalgojoša. Ir jābūt PvE, piemēram, tornim, kas mudina spēlētājus atrast lieliskas klāja kombinācijas un atalgo tos.
Tā ir ļoti jautra spēle, es to daudz spēlēju un ļoti ātri atrodu spēlētāju, ar kuru cīnīties.
VĒLREIZ NEDRĪKST MANU APSKATI. Laba spēle, taču tai ir nepieciešama atskaites opcija $@%$#@$, kas neko nedara. Tu cīnies viens pret 2 puišiem, tikmēr tavam sabiedrotajam nekas nav radies un sēž uz 5k SP.
Laba spēle. Joprojām spēlē, bet izskatās daudzsološi
Super Mechs Acción irn
Man patika oriģinālais Random Dice. Tas ir jautri, bet daži kauliņi ir tik pārspīlēti. Leģendārais gun dixe šobrīd ir gandrīz nepārspējams. Trīs no šīm vienībām izņems visu manu laukumu vienatnē. Līdzsvarošana noteikti ir obligāta.
Godīgi sakot, maza kauliņu izvēle, taču ir nepieciešams tik ilgs laiks, lai iegūtu kādu no dažādajiem, nemaksājot par pietiekami daudz dārgakmeņu, lai iegūtu labākas lādes. Apriebies šādas spēles. Tā ir lieliska koncepcija, taču, kad jūs nostādat mani pret ķīniešu spēlētājiem, kuriem ir visi šie spēcīgie kauliņi, un man ir pamata sākuma kauliņi, tas man liek domāt, ka šī spēle bija joks.
Lieliska gadījuma spēle, man ļoti patīk, ka tā ir balstīta uz prasmēm, nevis nejaušībām. Šī un tā māsas spēle Random Dice: Defense ir lieliski piemērota mini spēles pārtraukumiem!
Random Dice: Wars ยุทธศาสตร์ dbt
Kaut es varētu piešķirt šim īstu vērtējumu, taču drošības apsvērumu dēļ lietotne aizver sevi un es pat nevaru to atskaņot
Jūs, cilvēki, izdzēsāt manu pēdējo atsauksmi, atslēgām nevajadzētu būt ierobežotām līdz 200. Jums noteikti vajadzētu iegūt vairāk atslēgu vienā spēlē vai arī nemaksājiet lādes atvēršanu 5 uzvaru vērtībā. Jūs nesaņemat pietiekami daudz zelta, salīdzinot ar kauliņu iegādes un uzlabošanas izmaksām
Tikko es spēlēju šo spēli un atkārtoti pieteicos 5 reizes, jo spēle paliek iestrēdzis un tiek slēgta. Tāpēc es vairākas reizes zaudēju savu spēli. Lūdzu, izlabojiet šo kļūdu un izlabojiet spēli.