Post by crosrolibellrat on Mar 4, 2022 19:30:27 GMT -2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Manor Cafe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Manor Cafe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu sonsuz açarları ▞▞▞
▞▞▞ Manor Cafe 2022 version ▞▞▞
Bu günə qədər oyunu 5668 səviyyəsində sevirəm. Tapmacanı həll edin, sonra oyun donur. Bir neçə dəfə sınanmış səviyyəni bitirməyəcək, davam edə bilməz. Bu səhvi düzəldin.
Çox gözəl
superrr
gec yuklenmese qeseng oyundu
Oyundan tam həzz alıram super oyun bəzən səviyyə o qədər çətindir, əks halda oyun superdir
Çox əyləncəlidir, lakin daha yüksək ballar üçün daha çox ulduz verilməlidir
İki ulduzu itirdim, çünki daha çox səviyyə gözləyirəm, bir tapşırıq gözləyirəm, sonra əslində həftədə bir dəfə dedikləri oyunu oynayıram 40 yeni səviyyə, amma bəzən doğru deyil, 40 səviyyənin edilməsi üçün üç həftə gözləyə bilərəm, köhnə tapşırıqları təkrarlaya bilərsiniz. Səviyyələr sizin üçün seçirlər və yalnız sikkələr alırlar və buna cavab verərək deyirlər ki, onlar hər həftə yeni səviyyələr verirlər, doğru deyil. Mən üç həftəyə qədər yeni səviyyələr üçün gözləmişəm, tapşırıqlar, gözlədiyim müddətdə həftələrin ekran görüntüsünü çəkəcəyəm, xahiş edirəm t sanki axmaqam kimi davraniram ik nece yenilesem
Çoooooooooooxxxxxxxxxxdddddddddddaaaaa YAXŞI OYUN DEYL😒😒😒😏😏😏😏😏
Vaxt keçirmək üçün yaxşı oyun. Saatlarla oynamaq çox maraqlı deyil, amma hər şey qaydasındadır.
Kafe dizaynı 👍🏻
Aytac Tağıyeva sende birinci elə olacaq sonra düzələcək. Məndə də eleydi. 5-10 səviyyə artirdiqdan sonra düzələcək. Məndə istifadəm qrupa girə bilmirdim. Sonra düzələcək. Məndə də bir problem var. Hərdən atla sözünə basıram donub qalır. sadəcə qız bir az tərpənir. Bu səbəb etseniz sevinerem. əslində 5 🌟 verərəm. Amma səbəbə görə verməyecem. Səbəbi duzeltdikdən sonra verəcəm. Amma çoooooooooooox gözəl oyundu.🤩
Bu oyunu sevirəm. Əyləncəli, asan və rahatdır.
Manor Cafe თავსატეხი pina
Super😍 2 oldum bu oyunu😁
Ah... bütün qalanlar kimi. Hər səviyyəni təkrar-təkrar oynamaq məcburiyyətində olduğunuz üçün heç yerə getməyi qeyri-mümkün edir. darıxdırıcı!!! Bu oyunlara pul xərcləməkdən imtina edin, çünki onlar bizi texniki şantaj edirlər. Gücləndiricilər və sikkələr əldə etmək üçün pulunuzu xərcləyin və vaxtında irəliləyə bilərsiniz. Əks halda, eyni səviyyədə adnauseam oynayan ilişib olacaq. 😠
Manor Cafe Hlavolamy lqe
Asan və əyləncəli başlayır. Sonra sikkələr əldə etmək çətindir, ona görə də daha çətin səviyyələri keçməyinizə kömək etmək üçün onları almalı olacaqsınız. Bundan başqa, yaxşıdır
Barbi bənzəmək
Çox zəhlətökən, lakin əyləncəli mükafatlar kifayət deyil
Bu oyun sizin reklam etdiyiniz kimi bir şey deyil, ona görə yükləyərkən kimisə çaşdırmaq istəyərdiniz, siz bunu edirdiniz, bu oyunun reklamı bu oyunun əslində nə olduğundan fərqli bir şey göstərir, ona görə bir ulduz aldınız
CATS: Crash Arena Turbo Stars Экшен nlkp
Pul qazanmaq üçün bir tapşırığı yerinə yetirmək çox uzun çəkir. Mən də bombalara $$$ xərcləmirəm. Bəs niyə 10 cəhddən sonra qalib gəlməyimizə icazə verməyək? Növbəti bir neçə dəfə qalib gəlməsəm, quraşdıracam.
Bu oyun əladır, amma bir problemim var. Hərəkətləriniz tükəndikdə və daha çox hərəkət etmək və ya etməmək üçün seçim etmək istəyib-istəmədiyinizi soruşduqda, satın ala bildiyinizi görmək üçün neçə xal olduğunu görmürsünüz.
Manor Cafe თავსატეხი hlcm
Başlanğıcda oyunu bəyəndim. Ancaq Yaxta Yarışını qazana biləcəyinizi və ya hətta oynaya biləcəyinizi OYUN qərar verir! Əsəbiləşdirici! Əvvəlki reytinqimdə qalıram. Bəzi səviyyələrdən yeganə çıxış yolu gücləndiricilər almaqdır...
Mən 2598-ci səviyyədəyəm və cəhd edəndə birdən FB-Ə YENİDƏ QOŞULMA xəbəri almağa davam edirəm, bu, məni yenidən qoşmağa aparır. Mən yat oyunundayam və DOSTLARA DAXİL OLA BİLMƏYƏM
Oyun çox zəifdir.. Bir neçə gündən sonra çox darıxdırıcı olur
Daha çox şey qazanmaq üçün daha çox mükafat və daha çox oyun oynayın
Manor Cafe ปริศนา llix
Manor Cafe Головоломки tcqp
Yüklədim pozdum maraqsizdi
Oyun qaydasındadır, sadəcə Uord ulduzları fərqli olmalıdır, ona görə də I. Oulx bir-bir əvəzinə dizayna daha çox vaxt sərf edir
Evdə işləmək çox vaxt aparır və oyuna bir az daha çox hərəkət əlavə etmək üçün bir mini yemək oyunu və ya başqa bir şey olmalıdır.
Əvvəlcə bu oyuna əla qiymət verdim. Mən onu dəyişdirməliyəm..bu, o qədər pul oyunudur ki, kədərlidir..bu mənim sevimlilərimdən biridir, lakin daha yüksək səviyyələrə yüksəlmək üçün çətin qazanılan pulları xərcləməyi görmürəm. Orada bir çox başqa oyunlar var. Bağışlayın amma silməliyəm
Ups, xətalara görə üzr istəyirəm, göndərməzdən əvvəl sürüşdürməyimi yoxlamalıydım. Amma onu yeniləmək üçün... Mən bu oyunun konsepsiyasını çox bəyənirəm və əminəm ki, onun necə işlədiyini öyrənəndə sevəcəyəm.
Clickbait. Bu oyun bir problemi həll etmək üçün hansı müxtəlif alətdən istifadə etmək üçün seçim seçmək məcburiyyətində olduğu kimi reklam edildi. Ancaq bir daha deyirəm, bu, sizə bu uyğun gələn üç yarpaq və ya dörd menyu və ya beş ulduzu oynamağa məcbur etmək üçün sadəcə bir hiylədir. Nə olursa olsun. Mən "əzilmiş" oyunu istəmirəm. Maraqlı hekayə və problemləri həll etmək üçün bir yer tapmağa ümid edirdim. Silinir.
Bu oyun möhtəşəmdir!!!!! Mən 564-cü səviyyədəyəm. Səviyyələr çətinləşir, lakin hələlik davam edəcəyəm.
xoşbəxt və məmnun, lakin bəzən darıxdırıcı. Hər hansı bir hissəni necə bəzəyəcəyini öyrəndim, onu düzəldən dizaynı seçin
Oyun yaxşı emeyi kecenlere tesekur edirik
Oyunu çıxartın yaxşı oyun diyil çıxartın
Çox gözəl oyun oldum bu harika oyun ,🤩🤩😍😍🥰🥰😃😃😃
Gözəl və əyləncə
Mən buna bənzər bir çox oyun oynamışam, amma bu oyundan daha çox həzz aldım. Super sevimli və digərlərindən fərqli olaraq onun fərqindən həzz aldım. Əslində sevdiyim fərqli üslublar var idi. Bütün bu oyunların sahib olduğu nifrət etdiyim şeylər cəmi 1 tapşırıq üçün ulduzların miqdarıdır. Və cəmi 5 hərəkət üçün bu qədər pul? Bu oyunu digərlərindən çox bəyənirəm, ona görə də saxlamaq istərdim, amma bu başqaları kimi olacaqsa, o zaman özümü uzun müddət bu oyunda görmürəm.
Hələ təzədir ona görə cəmi 3 ulduz edə bilərəm.. .. Bəyənsəm 4-ə gedəcəm... çünki heç bir oyun mükəmməl deyil və səhvləri var.. .. Ona görə də heç vaxt 5 ulduz vermirəm... Həddindən artıq səhvlər, Ulduzlarımı yerə salan mükafatlar almayın.... Üzr istəyirik.... Oynamağa dəyməz.... Silinir, oyunla bağlı çoxlu problemlər...
Çox gözəl oyundu👍
Mən bu oyunu çox bəyəndim sizlərə də tövsiyə edirəm
Çox gözəl ben sevdim
Əyləncəli və çətin! Hekayə də olduqca əyləncəlidir.
Mən yükləyirəm indi görüm inşalah qəşəgdirsə oynuyacam sağolun.
Bu oyunu sevirəm. Bir neçə ildir oynayır. Həmişə görüləsi daha çox şey. Yaxşı iş. Köhnəni dəyişdirmək üçün fərqli bəzəklərə sahib olmaq istərdim. Çox seçim deyil.