Post by crosrolibellrat on Mar 4, 2022 19:36:35 GMT -2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς περισσότερο χρυσό ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
είναι ωραίο αλλά τα skin που πέρνει είναι μόνο για 1 μέρα ή 20 ώρες κ.α.
Γιατί υπάρχουν πολλά σφάλματα; Δεν μπορώ να παίξω Έχω σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο ακόμα δεν μπορώ ακόμα να παίξω το παιχνίδι στο οποίο μπαίνει και να ξεκινήσει ένας αγώνας, αλλά όταν ξεκινήσει ο αγώνας όλα θα γίνουν μαύρα, διορθώστε αυτό το σφάλμα πολλοί παίκτες παραπονούνται για αυτά.
Διορθώστε το πρόβλημα του matchup... το μυθικό παίζει με το έπος... Είναι απίστευτο
Σας λέω… είναι μάλλον σαν το λιγότερο αγαπημένο μου παιχνίδι… πρώτα απ’ όλα έχει τόσα πολλά σαν ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΞΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ… το δεύτερο από όλα το παιχνίδι κολλάει από μόνο του. ..τρίτον και τελευταίο από όλα Όποτε παίζω όπως όποτε παίζω ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΤΣΙ ΔΩΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ 3 ΑΣΤΕΡΑ....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, έχει βελτιωθεί πολύ τους τελευταίους μήνες. Πρόσφατα, υπάρχουν πολλά δώρα. Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτό το παιχνίδι, προχωρήστε και κατεβάστε το για να μάθετε μόνοι σας.🎀
Η Παιδιά η διαφήμιση λέει θα πάθεις έμεινα αυτό έχω παθαίνει
Mobile Legends: Bang Bang Märulimängud ufj
Λέτε να αγγίξετε για να κοιτάξετε πίσω, αλλά όταν αγγίζω δεν συμβαίνει τίποτα! Είναι παγωμένο! Διορθώστε αυτό. Galaxy s20+
Είναι ένα πραγματικά ωραίο παιχνίδι. Πολλοί ήρωες για να διαλέξετε και είναι το LOL του κινητού sooo.....
Mobile Legends: Bang Bang Aksiyon kxie
Κάτι δεν πάει καλά με το mlbb όταν συνδέομαι στο παιχνίδι, χρειάζονται 11 λεπτά για να συνδεθώ. Και όλοι οι φίλοι μου εξαφανίστηκαν από τη λίστα φίλων μου σαν να μην τους ακολούθησα. Μερικές φορές υπάρχουν τοξικοί παίκτες και όταν τους αναφέρετε τίποτα δεν θα συμβεί απλώς είναι η λίστα φίλων ένα σφάλμα bcs συμβαίνει κάθε φορά που συνδέομαι, παρακαλώ, διορθώστε το. Και το κόστος του δέρματος είναι τόσο παράξενο, εννοώ ότι μερικές φορές οι παίκτες μπορούν να αντέξουν οικονομικά να αγοράσουν δέρματα, παρακαλώ να το κάνετε λίγο πιο απογοητευμένο με αυτό.
παρακαλώ διορθώστε πρώτα τη σταθερότητα του δικτύου! η πρόσφατη ενημέρωση είναι αφόρητη, το ping μου θα πήγαινε από 1 ψηφίο έως 3 ψηφίο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και είναι χάλια, κάποτε αναφέρθηκα επειδή νόμιζαν ότι τάιζα
Mobile Legends: Bang Bang Akcija yqs
Πρέπει να κάνεις κάτι για το ποσοστό των παικτών της ομάδας...δεν μπορώ να παίζω όλη την ώρα με τους noobs και να είμαι ο καλύτερος από αυτούς...άρα η μεγαλύτερη αναφορά είναι για το παιχνίδι σου
Το χειρότερο matchmaking όλων των εποχών
Όλοι οι χάκερ εδώ μέσα είναι...
Ανισόρροπο matchmaking πολύ χαμηλή ομάδα με πολύ ψηλούς εχθρούς η διαφορά μεταξύ των ομάδων είναι τόσο μεγάλη που τα παιχνίδια τελειώνουν σε 10 λεπτά. Κάποτε μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, αλλά τώρα είμαι πραγματικά απογοητευμένος, ήμουν επικός και έπεσα στον Grand Master 4 σε λιγότερο από 3 ημέρες και δεν φταίω καθόλου. Δεν συνιστάται θα το διαγράψω Καλύτερα να παίξετε το wild rift έχει ήδη κυκλοφορήσει!!
Απλώς μισώ το πώς το προφίλ μου γίνεται τυχαία αναφορά και μου απαγορεύουν να βάλω άλλο για ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ. γιατί είναι ο λόγος που πρέπει να περάσει ένας ολόκληρος μήνας όταν η φωτογραφία μου είναι κυριολεκτικά το πρόσωπό μου. Τουλάχιστον διορθώστε αυτό γιατί είναι πραγματικά ενοχλητικό, δεν θέλω να περιμένω έναν ολόκληρο μήνα μόνο και μόνο λόγω μιας τυχαίας αναφοράς. Αν και είναι καλό παιχνίδι, απλά θα του δώσω 3 αστέρια :// Παρακαλώ, θέλω πίσω τη φωτογραφία του προφίλ μου
Είναι καλό να μην είναι ένα χαλαρό και ωραίο παιδί
Απλά ότι καλύτερο
Ελπίζω ότι το παιχνίδι μπορεί να επιτρέψει στον grock να χρησιμοποιεί emote και ανάκληση κατά τη φόρτιση της 1ης δεξιότητας, ώστε να μπορούμε να χλευάζουμε καλύτερα τον εχθρό. Με εκτίμηση grock χρήστη, σας ευχαριστώ.
Αυτά τα παιχνίδια γίνονται χάλια με τον καιρό, αντί να ενημερώνονται για το καλύτερο, κάνει το χειρότερο, τα καθιστούν πιο κερδοφόρα για τον εαυτό τους, δεν ανησυχούν για τους παίκτες που έχουν εμπειρία στη χειρότερη υπηρεσία, ξέρω ότι αυτό είναι δωρεάν για παιχνίδι, αλλά αγοράζουμε skins για να κάντε την εταιρεία σας να λειτουργεί, αλλά πρέπει να κάνετε το ίδιο πράγμα για εμάς.
Υπέροχο παιχνίδι μόνο προβλήματα με τη συμμετοχή σε έναν αγώνα όταν υπάρχει ενημέρωση προκαλεί καθυστέρηση και πάγωμα της οθόνης σας, αλλά εκτός από αυτό είναι καλό
Το να παίζεις θρύλους για κινητά είναι τόσο διασκεδαστικό, αλλά οι παίκτες έχουν πολύ κακούς τρόπους που μπορούν να με αναφέρουν, παρόλο που δεν έκανα τίποτα στο παιχνίδι, το πιστωτικό μου σκορ μειώνεται εξαιτίας αυτού, και το δέρμα είναι πολύ ακριβό και το επιπλέον εφέ πρέπει να έχετε ένα τηλέφωνο υψηλής οργής. Τόσο πολύ απογοητευμένος
Mobile Legends: Bang Bang Akčné lmf
Mobile Legends: Bang Bang Action ynk
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα υπέροχο παιχνίδι για να περνάτε χρόνο. Τον περασμένο μήνα το παιχνίδι δούλευε άψογα, μέχρι πρόσφατα όπου το παιχνίδι μου κατάφερε με κάποιο τρόπο να μεταφερθεί σε άλλο διακομιστή. Το ξέρω για δύο λόγους, ο ένας: παίρνω 400 ms όταν προσπαθώ να μπω στην ουρά, ενώ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης μου εμφανίζεται κατά μέσο όρο περίπου 50 και δύο: όταν κατά λάθος έκανα ουρά είδα πολλές σημαίες Βραζιλίας και αυτό φαίνεται απλά λίγο πολύ τυχαίο. Διορθώστε το, καθώς αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι και δεν θέλετε να παίξετε LoL.
Το παιχνίδι είναι καλό. Αλλά κάθε φορά που αναφέρω συμμάχους παίκτες που ταΐζουν σκόπιμα και έχουν πολύ χαμηλό επίπεδο δεξιοτήτων, το σύστημα θα λέει απλώς "ο παίκτης έχει τιμωρηθεί αυστηρά μπλα μπλα μπλα" Αλλά στην πραγματικότητα τίποτα δεν έχει γίνει ποτέ. Και επίσης, το παιχνίδι έχει καθυστερήσει πολύ πρόσφατα.
Καλό παιχνίδι το τηλέφωνό μου λειτουργεί καλά, αλλά γιατί το τηλέφωνο του αδελφού μου δεν κάνει όταν εγώ και ο αδερφός μου προσπαθούμε να παίξουμε ml και με ενημέρωσε επίσης γιατί πάντα μαύρη οθόνη αχχχχχ πάντα μαύρη οθόνη 😡😡😡😡
Έχω βιώσει υστέρηση και καθυστέρηση στο παιχνίδι. Ακόμα κι εγώ έχω καλή σύνδεση. Ελπίζω ότι θα το διορθώσετε. Τότε μερικοί παίκτες είναι τόσο αδύναμοι, υπάρχουν κάποιοι νταήδες. Το παιχνίδι δεν είναι δίκαιο, είναι κάποιοι παίκτες που έχουν χαμηλό επίπεδο δεξιοτήτων στους οποίους μπορείτε να συμμετάσχετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ηττήθηκε το παιχνίδι ελπίζω να το διορθώσετε..
Σας παρακαλώ φτιαξτε το ρε εκει που παιζω match με πεταει εξω.....Σας παρακαλω εχω ξαναστελει μνμ!!! ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ😬😬😬😬
Πολύ καλό παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι έχει φανταστικά γραφικά 😍😍. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Παίζω αυτό το παιχνίδι στον ελεύθερο χρόνο μου. ευχαριστούμε που φτιάξατε αυτό το παιχνίδι 😇. Αλλά δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι σε λειτουργία ultra🙁 Παίζω αυτό το παιχνίδι σε υψηλή λειτουργία, στην πραγματικότητα θα ήθελα να βελτιώνω αυτό το παιχνίδι μέρα με τη μέρα.😍🤗
Εμφανίζει πάντα το εικονίδιο buffering κάθε μετά το παιχνίδι, το οποίο οι φίλοι μου δεν αντιμετωπίζουν και ρωτούν γιατί συμβαίνει στο δικό μου. Έτσι, κάθε φορά που θα παίξουμε ένα παιχνίδι, θα με περιμένουν 2-3 λεπτά. Αποποίηση ευθυνών: δεν είναι εντάξει το μέρος φόρτωσης, είναι απλώς προσωρινή αποθήκευση με τον κύκλο.
Λοιπόν, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά μπορείτε να προσθέσετε ήρωες, εννοώ ότι προσθέτετε νέα γεγονότα, το αγοράζω, αλλά μπορείτε να προσθέσετε μόνο νέους ρούνους ή ήρωες όταν μου αρέσει να αγοράζω νέους ήρωες, είναι σαν μια μπλε μπάλα και είναι δύσκολο να δεις την επίθεση του enyme οπότε plssss διόρθωσέ το
Γεμάτο σφάλματα, δημιουργία αντιστοιχιών ανισορροπίας, χάκερ κ.λπ. Το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών.
Shadow Knight Ninja Fight Game कार्रवाई tsvg
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο καλό, αλλά έχει κάποια μειονεκτήματα που θα το καταστρέψουν. 1ον οι διακομιστές είναι απαίσιοι, έχω 100mpps internet και είμαι στα 300 ms ή 120 ms. 2ον είναι τόσο δύσκολο να μαζέψεις πόντους μάχης για να αγοράσεις νέους ήρωες, γιατί κοστίζουν 32000 bp και παίρνουμε 100 ανά αγώνα... Επίσης μερικές φορές έχει πολύ πτώση fps και δεν μπορείς καν να παίξεις