Post by crosrolibellrat on Mar 4, 2022 19:42:35 GMT -2
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Battle Cats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Battle Cats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod több minden ▞▞▞
▞▞▞ The Battle Cats 2022 version ▞▞▞
Ez egy nagyon jó játék, de miután befejezted a macskák birodalma 3. fejezetét, a nyerésért fizetett játékmá válik, ahol az ellenfelek túlerőben vannak, és olyan macskákra van szükség, amelyekre nincs szükséged.
The Battle Cats Hygge cjs
Ez jó móka... Amíg körülbelül 14 játékot nem kap, szinte lehetetlenné válik, minél többet üt, annál többet üt vissza a mesterséges intelligencia. Ráadásul gyorsan ismétlődik, mivel csak egy dolgot csinál újra és újra. A tetejébe pedig kifizettem a játékbeli macskaeledel-pénzemből 30-at, hogy teljes pénzzel és ágyúval újjáéleszthessem, és mégsem tudtam nyerni, mert az ellenségnek IS teljes egészségügyi ellenségei voltak. És a tetejére másodszor is az ellenség ŐRÜLT buffokat kap, a 12. körre az ellenség legjobb ellensége elvette a 6 legjobb ellenségemet
Hónapokig telepítettem, és folyamatosan játszottam. De el kellett távolítanom, hogy helyet szabadítsak fel. Nagyon szerettem volna újra játszani, ezért újratöltöttem a játékot. Megvolt a régi kódom is a játékhoz. De nem engedi használni a mentési adatkódomat -_- szóval mi értelme volt elmenteni, ha mégis törölni akarta az adataimat? Ekkora csalódás.
RENDBEN!
A játék nagyszerű és szórakoztató... Amíg nincs frissítés. A játék nem frissül, így nem lehet vele játszani. Volt 5 uberem, 22 szuperrettenem és 56 ritka. Ez a játék nem túl elnéző mindezért, mert egy apró, apró frissítés tönkreteszi az egészet
Ez a játék szuper szuper szórakoztató. Nagyon élvezem, és szívesen folytattam volna... Sajnos azonban egy kis szünetet kell tartanom. Majdnem egy hétig játszottam folyamatosan, alaposan élveztem, amíg az alkalmazás összeomlani kezdett az indításkor. El kellett távolítani, és nem ment vissza a játékom a szerverre, így elvesztettem az összes előrehaladást. 😕 Nem tartottam nagy bajnak, ezért újraindítottam a játékomat, és a zuhanás megismétlődött. Újra eltávolítva. Remélem, hogy a jövőben újra játszom.
imádom!!! Nem találkoztam "tisztességtelen" harcokkal, csak meglepetésekkel...amivel megvárod, hogy az energiád szintre emelkedjen, és újra megcsípett felállással indulj. DE bosszús vagyok, hogy az utolsó 2 macskához, amit vásároltam, a szokásos módon nem járt jegyekkel. Frissültem, és a kezdőképernyőn azt írja, hogy megvannak, de belépek, és semmi. Szeretném a jegyeimet. e-mail küldése, módosítani fogja a felülvizsgálati hozzászólás felbontását.
A Tjis az egyik legjobb játék az alkalmazásboltban. Szeretnék köszönetet mondani a készítőknek ezért a játékért, egy nagyon népszerű állatfajról szól, amit többnyire mindenki szeret, látom, hogy sokan játszanak vele, és ez egy nagyon jó játék és általános és szerintem frissítened kellene, ahol több dolgod van, majd csak harcolj és teljesítsd a feladatot. Azt gondolom, hogy hozzá kellene tenni a Járműveket, sk, hogy ha mindent legyőzsz, akkor elhajtasz egy több univerzumba, és ha nem járművek űrutazásba, köszönöm .
túl sok időt vesz igénybe egy többszörös meghívás létrehozása. ez nevetséges, és még soha nem láttam ilyen borzalmas farmidőket egyetlen másik gacha játékban sem. Még rosszabbá teszi a helyzetet, ha megidéz, és nem kapja meg, amit akar, mert a zászló eltűnik, mire elegendő macskaeledelt termel. Lehetetlen így szórakozni.
Ez egy nagyszerű játék annak ellenére, amit mások mondanak. Egyszer elvesztettem a fiókomat a játék közben, de még mindig szeretem ezt a játékot. Az egyetlen javaslatom az, hogy a játék hozzáadásának sorrendjében haladjon tovább. Az Empire of Cats legyőzése után ne menjen közvetlenül az Into the future-be, mert szinte azonnal egy haladásfalba ütközik. A Stories of Legends az Into the Future előtt került hozzáadásra, ezért először tedd meg. És ami a legfontosabb, szerezzen be minden kiváló kincset, különben ez a játék egy élő pokol.
Nagyon jó! Csak s pingvineket nemtudom legyőzni
Drift Clash Online Racing Racerspil qzhl
Ez a játék nagyon jó 5 csillag
jó, de nem nagyszerű. a szintek esetében többnyire ugyanaz a minta veszít a szintnek, grind menj vissza verd meg. a főnöki szinteken sokat kell darálni, és nagyon szerencsésnek kell lenni a macskakapszulákkal, hogy uber rare-t szerezzen, majd szintezze fel őket, hogy megpróbálja, akkor nagy valószínűséggel veszít a szintre, majd ismételje meg ugyanezt. Lehet szórakoztató, de sok bosszantó és ismétlődő.
szeretem ennek a játéknak a cartoon wars stílusát. kicsit szeretném, ha tudnál vs emberek online. -2 star bc, nagyjából vakon frissítem a csapatokat, és az uberek lemorzsolódási aránya nevetségesen alacsony, és 10 dollárba került 1 kísérlet. 3 csillag az egyszerű játékmenetért és a makacsul vicces, de kreatív csapatokért, sokféle változatossággal.
Az OMFG a HGTOO olyan sok gondot okoz, és gyakorlatilag használhatatlanná teszi a játékot, és semmi sem javítja, esküszöm, hogy csak beragadt? még mindig nagyszerű játék a bs nélkül, de nem nekem.
szóval nagyon szeretem ezt a játékot, de egy csomagban 7,99-ért mentem hozzá, és megkaptam a macskaeledelt és a power up-ot, amit kellett volna, de nem kaptam meg a platina kártyát az uber ritka macskához, amit meg kellett volna szereznem. kicsit dühösen 7,99-et fújtam valamiért, amit kevesebbel is kaphattam volna
Egész évben vártam az Evangelion rendezvényt. Végre itt és a semmiből áthelyeztem az eszközidő-helyreállítási módba. Soha nem változtattam az időmet/dátumomat (vagy nem láttam ezt a helyreállítási mód képernyőjét), de most két napra letiltottak az eseményről. Nagyon csalódott...
Jól szórakoztam, és 5 csillagot adnék erre, kivéve egy dolgot, ami tönkreteszi, mégpedig azt, hogy a szintkorlátok a rangokon alapulnak, ami megköveteli, hogy frissítse azokat a macskákat, amelyeket soha nem fog használni, és még akkor sem mindenki számára elérhető. macskák, de macskatípus szerint. 1500-as rangot kell elérni CSAK ahhoz, hogy 5 fokozatot adjon a NORMÁL macskákhoz (emlékeztetőül, ha a 2. fejezet legyőzésével 10 rangot lehet elérni)... minden helyezésnek egy olyan fejezeten kell alapulnia, amelyet legyőzött, vagy legalábbis nem lehet macska típusok.
Szeretem ezt a játékot! :3
Ez a játék nagyon jó, de nemrég véletlenül töröltem a játékot és elvesztettem az összes fejlődésemet a hülye adatátvitel miatt, tényleg meg kellene csinálniuk, hogy a folyamatod frissüljön a felhőben, így ha eltávolítod és újra letöltöd, akkor is az Ön adatait. (Nekem is volt szinte minden uber a játékban, így ez még rosszabb)
Őszintén szólva nem rossz játék. Ismétlődővé válik, de összességében nagyon jó. Az egyik eszközről a másikra való adatátvitel messze a leghülyébb módszer, amit eddig láttam, és nem tudom folytatni a két éves munkámat, egyszerűen azért, mert nem spórol meg egyszerűbb módon, mint a duplája. kódolt átvitel.
Jó volt játszani, de ma kipróbáltam, és egy teljes percnyi felugró ablak után, mielőtt játszhattam volna, töröltem. Nincs türelmem 1000 felszólításhoz, amikor egy alkalmazás megnyílik.
Folyamatosan összeomlik, és nem is tudok belépni a start menübe, hogy biztonsági másolatot készítsek az adataimról, hogy megpróbálhassam újratelepíteni. A támogatási e-mailen keresztül felvette a kapcsolatot a Ponosszal, és egyáltalán nem érkezett válasz. Az e-mailt 2 hete küldtük.
Ez az egyik legrosszabb egységcsata játék, amit valaha játszottam! Ez nem más, mint egy olcsó japán pénzcsalás! A nehézség nem játszható előnyök fizetése nélkül, és a játék 5 másodpercenként mikrotranzakciókat dob az arcodba. Ne pazarolja az idejét ezzel, sok más játék is létezik, például a Cartoon Wars, amelyek ingyenesen játszhatók, és valójában valódi fejlesztésű játékok. NE dőljön be ennek az alkalmazásnak az átverésének, és bélelje ki a szemétláda zsebeit!
Nekem csak 2 alkalommal volt betöltve, és az első betöltéskor kb 2 napig játszottam, de soha többé nem töltött be, folyamatosan összeomlott és nem töltődött be, ezért töröltem és újratöltöttem, 30 percig játszottam csinálj valamit, aztán utána folyamatosan lefagy és nem tölt be. Kérjük, javítsa ki.
A legjobb játék, amivel eddig játszottam
Ezt az értékelést édesanyám nevében írom. Szorgalmas, akinek kevés ideje jut semmire. De időt szakít a Battle Catsre. Eszik, lélegzik és alszik Battle Cats. Nem szakértő, és csak néhány dollárt költött rá. De szereti a változatosságot, a szórakoztató eseményeket és az ÖSSZES MACSKÁT! Lehetőséget adott arra, hogy kapcsolatba kerüljek vele valamiben, amit szeret. Meggyőződésem, hogy ő az első számú Battle Cats rajongó. kérlek, add vissza az anyámat, Ponost. Könyörgöm! 100/10 ajánlom
The Battle Cats Diverse ftq
nagyon unatkozom
Ez a játék lehet ismétlődő, de nagyon szórakoztató. Bár kifizetődő lehet nyerni, de nem online, és ha jó a stratégiád és egy kicsit darálsz, akkor mindkét esetben nyersz.
Az alkalmazás AZONNAL az első használatkor több adatot próbál letölteni. Ez egy módja annak, hogy bitorolja a Google Play szabályait és irányelveit, ÉS hogy rosszindulatú és kémprogram-összetevőket helyezzen be telefonjába. Legyen óvatos minden olyan céggel szemben, amely ezt a gyakorlatot folytatja. P.S. az alkalmazás semmilyen további telepítés előtt nem kérte a HOZZÁHAGYÁSomat.
5 csillagos lett volna, ha a játék a legjobb állapotban van. Nem tudom, miért nem fogtam bele hamarabb, de ez egy nagyon szórakoztató pénzkezelési/toronyvédelmi típusú játék. Az egyetlen kifogásom, hogy grafikusan nem bírja ki a túlórákat. A grafika nem minden, de mivel a telefonoknak lekerekített sarkai és rovátkái vannak, és ez valahogy összezavarja a felhasználói felületet. Több beállítás és grafikus frissítés (főleg szöveges promptok) ideális lenne. Frissítésre szorul (sajnos valószínűleg keretkorlátozás).
The Battle Cats Casual ved
Nagyszerű kereső, nagyon gyors és 10/10-szer működik, hogy megtalálja, amit csak akarok!
Úgy tűnik, ha egyszer pénzt költ, az nehezebb lesz, így többet költ. Hülye az esély, és felnőttként arra a pontra jutottam, hogy már nem tudtam eljátszani valami átverést. Rendben van, hogy pénzt költök, de az árak emelése, majd az előző árak eladásnak nevezése vicc. Ha mindig van akció, akkor megszűnik az akció.
A játék jó. De kezd kicsit unalmas lenni. De az ilyen játékokban, amelyekben szuper ritka dolgok vannak és fejlődhetsz, kellene egy mentés gomb. Annak érdekében, hogy amikor törli a játékot, és újra megkapja, az adatok mentésre kerülnek. A többi játékhoz hasonlóan a facebookon is elmentheted. Nem akarom elveszíteni a fejlődésemet. Emiatt nem akarok játszani, és nem akarok játszani ezzel a játékkal. Nagyon sok jó cuccom van kérem!
A Battle cats egy csodálatos játék, szeretem, mert egy nagyon egyedi játék, és nem kapsz spamet a kiegészítésekkel. Szintén szeretem nézni a macskaeledel hozzáadását, általában 30 macskaeledelhez 30 hozzáadást. Végül pedig nagyon örülnék, ha a ponds ingyenes angol verziót készítene a játékhoz Nintendón. 3 fiókom van a battle cats BTW-nél.
Körülbelül a 70-es helyezés után a játék ostoba nehézzé válik. Ez utána pénzfarm. Emiatt eltávolítottam. És mert a gesztusvezérlés szemétség. Ha a rendszerem navigációs vezérlőjét használom a játékból való kilépéshez, az nem vezet semmit. Csúsztatnom KELL a képernyő jobb vagy bal oldaláról. Annyira feldühödtem. Emiatt nem fogadtam egy hívást. Majdnem átdobtam a telefonomat a szobán. Javítsd ki a progressziót, hogy ne kelljen rád pazarolnom a pénzem. Hirdetéseinek elegendőnek kell lenniük a játék támogatásához.
A legjobb <3
The Battle Cats নৈমিত্তিক amn
The Battle Cats Rekreacyjne xzke
Ez a játék vicces, a macskák és egyéb eszközök részletesek, imádtam; viszont a cég nem adott vissza semmit, se e-mailt, se eszközváltáskor semmit, megvan nekik a játékhoz való azonosító számom, de nem csinálnak semmit. Megvetem őket ezért, és költöttem pár ezret a játékra; Tudom, nem jó, de azt is megemlítettem nekik, semmi, egyáltalán, se e-mail, se semmi, és alaposan ki vagyok akadva.
Nagyon szeretem ezt a játékot, és már nagyon régóta játszom vele, de ha törli az alkalmazást, az újraindítja az egész élményt, és nagyon sok időbe telik, amíg újra utoléri. A Hold 3. fejezetéhez hasonlóan sok stratégiát igényel, hogy legyőzzük, és sok időbe telhet a stratégia elérése. Ha kíváncsi arra, hogy miért négy csillag, és miért nem alatta. Lehetetlen, miért törölnéd ki a játékot ennyi fejlődés után.
Ez a játék nagyon szórakoztató és az egyik legkedveltebb játékom (nagyon ajánlom)! A Cats(You) vs. Other Animals (CPU) intenzív játékban saját hadseregedet irányíthatod. A lényeg az, hogy elpusztítsd az ellenfél hadsereg bázisát, mielőtt a tiédet elpusztítanák. Növekedni fog, megváltozik, frissíti és szerkeszti seregét menet közben! Többféle szakasz közül választhat, amelyek közül néhány kampányszakasz, eseményszakasz, és miután legyőzte a kampányszínpad mód első epizódját, a macska dojo és a jövő szakaszai!
Szinte tökéletes játék, évek óta játszottam ki-be, de a legrosszabb a nem felhő alapú mentések. Ez nem lenne nagy probléma, mivel a játékba beépítettek egy mentési módszert, de ha az eszköz leáll, mielőtt elkezdené a folyamatot, a folyamat elveszik, és nem lehet visszaállítani.